El Gremi del Motor premia amb una e-moto al millor comercial

Durant els dies de celebració de l'Automobile Barcelona i en el seu espai compartit amb la patronal catalana Fecavem situat a l'Avinguda Maria Cristina, els participants podran posar a prova les seves habilitats comercials, registrant la seva intervenció d'uns 30 segons de durada i publicant-la per internet amb el hastag #venmelamoto.

Amb aquest repte obert a tothom, el Gremi del Motor promou el curs de formació professional de grau superior en règim dual, amb orientació a la vessant comercial de l'automoció, que s'imparteixen en els Instituts Joan Brossa de Barcelona i Montserrat Roig de Terrassa.

Aquest concurs compta amb el suport del fabricant Ecooter, el concessionari Màquina Motors i els Instituts esmentats.

L'equip que atendrà als participants informaran de les bases del concurs i els requisits legal i assistiran en la gravació de la intervenció i la publicació a Instagram amb l'etiqueta #venmelamoto.

Tot i que els coneixements dels comercials de l'automoció són amplis, la capacitat de persuadir i motivar al client és molt important. El concurs posa a prova aquesta habilitat.

Finalment informar que a més de la motocicleta, el segon premi és un portàtil Chromebook Acer. Els guanyadors del concurs ho seran per aclamació. El dia 24 d'octubre es procedirà a fer el recompte de likes. El primer s'endurà la moto i el segon el chromebook.

El projecte formatiu ha rebut el suport de Dualiza Bankia. Fundació per la Formació Dual vinculada a Bankia i Caixabank.

Amb aquest repte obert a tothom, el Gremi del Motor promou el curs de formació professional de grau superior en règim dual, amb orientació a la vessant comercial de l’automoció, que s’imparteixen en els Instituts Joan Brossa de Barcelona i Montserrat Roig de Terrassa